Caravan Elämäntyö 2023 -palkinto myönnetty Atso Muuroselle

Helsinki Caravan Oy:n toimitusjohtaja Atso Muuronen on palkittu arvostetulla CARAVAN ELÄMÄNTYÖ 2023 -palkinnolla ja kultaisella ansiomerkillä. Matkailuajoneuvotuojat ry:n myöntämä kultainen ansiomerkki on korkein tunnustus, joka myönnetään henkilölle, jonka elämäntyö on olennaisesti vaikuttanut matkailuajoneuvoalan kehitykseen ja menestykseen.

Atso Muurosen vaikuttava työ matkailuautojen ja -vaunujen parissa on ollut esimerkillistä. Toisen polven yrittäjänä hän on yhdessä veljiensä kanssa ohjannut menestyksekkäästi perheyritystä, Helsinki Caravan Oy:tä, joka perustettiin vuonna 1976. Muurosen isä, Teuvo Muuronen, oli yksi Matkailuajoneuvotuojat ry:n perustajajäsenistä.

Kultainen ansiomerkki myönnettiin tunnustuksena Atso Muurosen sitoutumisesta matkailuajoneuvoalan kehitykseen ja hänen panoksestaan yhdistyksen toimintaan. Muuronen on omistanut koko työuransa Helsinki Caravanille ja on toiminut myös yhdistyksen hallituksen jäsenenä ja toiminnantarkastajana.

Atso Muuronen korosti palkintonsa vastaanotossa, että caravan-liikkeen menestyminen on ennen kaikkea tiimityötä. Hän kiitti pitkäaikaisia, osaavia ja innostuneita työntekijöitä sekä korosti heidän rooliaan yrityksen menestyksessä. Helsinki Caravan on onnistunut luomaan laajan ja lojaalin asiakaskunnan, mikä on heijastunut positiivisesti myös yrityksen talouteen.

Palkinnon saanut Atso Muuronen ilmaisi kiitollisuutensa huomionosoituksesta ja korosti iloaan siitä, että on saanut olla osa Helsinki Caravanin tiimiä.

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la suljettu

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari