Matkailuajoneuvojen erikoisliike jo vuodesta 1976

Helsinki Caravan Oy on vuonna 1976 perustettu täyden palvelun Caravan-tavaratalo ja pääkaupunkiseudun johtava matkailuajoneuvojen erikoisliike. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi mukavaan ja turvallisen matkantekoon.

Monipuolisesti laadukkaita vaihtovaunuja ja upeita uutuuksia

Liikkeestämme löydät kattavan valikoiman uusimpia matkailuajoneuvomalleja jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Edustamme uusia Dethleffs-, Sunlight-, Kabe-, Adria-, ja Sun Living -matkailuautoja, sekä Dethleffs-, Kabe- ja Adria -matkailuvaunuja, joiden joukosta on helppo löytää suosikkinsa.

Yhtenä Suomen suurimmista vaihtovaunuliikkeistä myymme vuosittain yli kaksisataa käytettyä matkailuajoneuvoa. Meille kannattaa poiketa useamminkin, sillä valikoimamme uudistuu nopealla rytmillä. Asiakkaanamme saat vaihtovaunun tai -auton luovutustarkastettuna ja katsastettuna sekä tietysti kaikkine tarvittavine asiapapereineen.

Tarvitsetko rahoitusta? Kysy lisää joustavista rahoitusratkaisuistamme.

Kattava valikoima tarvikkeita ja lisävarusteita

Tarvikemyymälästämme löydät aina laajan valikoiman lisävarusteita ja tarvikkeita. Meiltä saat muun muassa ilmastointilaitteet, lisäjouset, markiisit, pyörätelineet ja lohkolämmittimet halutessasi paikalleen asennettuina. Olemme Dorema-etutelttojen ja -katosten maahantuoja.

Seuraamme tiiviisti alan kehitystä ja uusimpia trendejä. Meille on tärkeää, että voimme esitellä asiakkaillemme aina alan tuoreimmat uutuudet.

Kokonaisvaltaiset huolto- ja korjaamopalvelut

Huolto- ja korjaamotoiminnot ovat olennainen osa kokonaispalveluamme. Ammattitaitoinen huoltohenkilökuntamme huoltaa ja korjaa matkailuvaunut sekä matkailuautojen asunto-osat turvalliseen matkakuntoon.

Liikkeemme korjaamotilat on jo rakennusvaiheessa suunniteltu vastaamaan alan erikoisvaatimuksiin. Ammattitaitoisella asentajaryhmällämme on pitkä kokemus caravan-alan huoltotöistä. Asentajilla on käytössään työn vaatimat erikoistyökalut, asianmukaiset mittauslaitteet ja erillinen pesutila siistin lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Ystävällisesti,

Atso Muuronen tj.

Katso Helsinki Caravanin yritysesittelyvideo tästä

Helsinki Caravanin liikuteltava ilmapanoraama

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja pääset kurkistamaan myymälämme aluetta lintuperspektiivistä.

Panoraama Helsinki Caravan

Facebook-sivuillamme on yli 39 000 tykkääjää, tule sinäkin mukaan!

Siirry Helsinki Caravanin Facebook-sivuille

Helsinki Caravanin Facebook-sivut

1976

Helsinki Caravanin ensimmäinen toimipiste aloitti Verkkosaaressa vuonna 1976. Myyntikonttorina oli taustalla näkyvä suurikokoinen asuntovaunu.

 

Huolto- ja toimistotilat olivat Vantaan Vassinmäessä 1976-1982.

 

1982

Vuonna 1982 siirryttiin Haka-auton kanssa saman katon alle Kaivokselaan seitsemäksi vuodeksi.

 

1989


1989 muutettiin erityisesti Helsinki Caravanin tarpeisiin rakennettuun taloon. Erikoisliikkeen huolto-, varaosa- ja myymälätilat on suunniteltu matkailuajoneuvokauppaa silmällä pitäen. Hyvin toimivat tilat ja suuri piha ovat saaneet kiitosta myös asiakkailta.

 

2023

MAT:n kultainen ansiomerkki


Helsinki Caravanin toimitusjohtaja Atso Muuronen palkittiin arvostetulla Caravan Elämäntyö 2023 -palkinnolla ja kultaisella ansiomerkillä. Matkailuajoneuvotuojat ry:n myöntämä kultainen ansiomerkki on korkein tunnustus, joka myönnetään henkilölle, jonka elämäntyö on olennaisesti vaikuttanut matkailuajoneuvoalan kehitykseen ja menestykseen. > Lue lisää

 

Nyt

Vuosien mittaan olemme kasvaneet yhdeksi merkittävimmistä matkailuajoneuvojen erikoisliikkeistä. Sinä aikana olemme toimittaneet asiakkailemme lukemattoman määrän käytettyjä ja uusia ajokkeja sekä etutelttoja, varusteita ja varaosia. Kiitos pitkästä taipaleestamme kuuluu sinulle, Asiakkaamme.

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la 10-14

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari