KABE vm. 2024 - Merkittäviä päivityksiä sisustukseen ja ulkoasuun

Kaben mallivuodesta 2024 tulee jännittävä, sillä se tuo mukanaan suuria muutoksia sekä sisä- että ulkopuolen ilmeeseen. Lisäksi KABE tuo markkinoille täysin uusia malleja.

Uudet pehmeälinjaiset yläkaapit

Jalokivi-, Royal- ja Imperial-matkailuvaunuihin on asennettu uudet yläkaapit, joiden sisäänrakennettu valaistus korostaa kaappien pehmeälinjaista ilmettä. Estate-vaunujen yläkaapeissa on uudet Grau-kalvopeitteiset kaapinovet, joita somistavat puinen reunalista ja musta raita.

Uusi tyylikäs ulkoasu

Kaikki Imperial-matkailuvaunut saavat uuden tyylikkään ulkoasun mallivuodelle 2024. Koristemaalaukset toteutetaan Innovation Design -tekniikan avulla KABE-matkailuautojen tapaan. Suoraan peltiin painettu koristelu mahdollistaa suunnittelussa yksilöllisen linjauksen ja parantaa värien kestävyyttä.

Kabe-uutuudet 2024


Royal- ja Jalokivi-matkailuvaunut ovat saaneet uuden, tyylikästä vaikutelmaa korostavan ilmeen. Royal-, Crown- ja Imperial-sarjojen matkailuautoissa on uusi ilmeikäs muotoilu sekä uudet yhteensopivat vanteet, jotka lisäävät tyylikästä vaikutelmaa.

Muotoilu ja sisustus

KABE panostaa vahvasti muotoiluun ja sisustukseen ja kehittää jatkuvasti edelleen omassa tehtaassa valmistettavien kalusteiden muotoilua. Vuoden 2024 mallistossa sisustuksen väriskaalaan on lisätty uusi kalusteväri Atlas Zeder. Sen kylläiset ruskeat sävyt korostuvat kauniisti vaaleampien sävyjen rinnalla, joita on käytetty lattioissa, keittiön kaapinovissa, pöydissä ja istuimissa. Värit ovat valittavissa sekä matkailuvaunuihin että -autoihin.

Kabe-uutuudet 2024


Estate-vaunut saavat uudenlaisen kattoluukun. Kaikissa 2024-malleissa, Estate-vaunuja ja KABE Van -malleja lukuun ottamatta, on uusi upea metallikahvalla varustettu keittiön hana.

Uusia verhoilumallistoja

Vuoden 2024 ajoneuvoihin on saatavissa uusia verho- ja tyynyverhoilumallistoja, joissa noudatetaan asunto-osan tyylilinjauksia. Uudessa Lancaster-verhoilussa on tekonahkaisen verhoilun PU-pinta ja kierrätetystä nahasta valmistettu kääntöpuoli, jotka luovat aitoa nahan tuntua ja ilmettä! Pehmeä ja kestävä materiaali on helppo pitää puhtaana. Materiaalin lanseeraus on jälleen uusi askel pyrkimyksissämme kohti kestävää kehitystä. Lancaster-verhoilu on sekä tyylikäs että ympäristötietoinen valinta. Estate-vaunut saavat kaksi uutta tyynymallistoa ja uudet verhot.

Kantavampi vaunualusta - 2300 kg

Vuodesta 2024 alkaen KABE tarjoaa ensimmäisenä valmistajana yksiakselisen alustan, jonka kokonaispaino on peräti 2300 kg. Yhteistyössä Knottin kanssa kehitetty alustan ja akselin yhdistelmä on ensimmäinen laatuaan matkailuvaunuissa. Tämän alusta tarjoaa asiakkaalle suuremman kuormituskapasiteetin KABEn ajo-ominaisuuksien pysyessä edelleen yhtä hyvinä. Alustaa on saatavana 600–630 cm:n pituisena Jalokivi-, Royal- ja Imperial-vaunuihin.

Markkinoiden laajin tuotevalikoima

KABEn matkailuvaunumallisto tarjoaa neljä mallisarjaa, joissa jokaisessa on omat etunsa ja ominaisuutensa. Vaunuja on saatavana 470–1000 cm pituisina. KABEn nerokkaalla Flexline-järjestelmällä jokainen voi löytää itselleen parhaiten sopivan pohjaratkaisun.

Mallivuonna 2024 Jalokivi-sarjaan lisätään makuuhuoneratkaisu, jossa vaunun takaosaan keskelle sijoitettuun parisänkyyn pääsee vuoteen molemmilta sivuilta. Tämä versio on valittavissa malleihin Ametist 560 GLE, Safir 600 GLE ja Onyx 630 GLE.

Kulmakeittiö ja tilava istuinryhmä

Mallivuonna 2024 Royal- ja Imperial-mallisto saavat mallin 740 CTDL. Vaunua on saatavana Flexline-versioina E2, E5, E8 ja E9. Mallissa on iso kulmakeittiö ja isommallekin porukalle sopiva tilava sohva. Vaunussa on myös KABEn yksinoikeudella toteutettu kylpyhuoneratkaisu, jossa on matkailuvaunun takaosan koko leveydelle sijoitettu suihkukaappi. Uudesta mallista tulee erityisesti matkailuvaunua ympäri vuoden käyttävien suosikki.
Viisi suosittua matkailuautosarjaa

KABEn yhteistyö Mercedes-Benzin kanssa on ollut menestyksekästä ja kaikki KABEn matkailuautot rakennetaan nyt Mercedes Sprinter -alustalle. KABEn matkailuautovalikoima tarjoaa tällä hetkellä viisi suosittua mallisarjaa: KABE Van – poikkeuksellisen hyvin varusteltu retkeilyauto; Novum – ketterä ja hieman kevyempi puoli-integroitu malli; Royal – KABEn täysin varusteltu crossover, jossa on alas laskettava kattosänky; Crown – integroitu Premium-segmentin matkailuauto; ja Imperial – markkinoiden ylellisin ja eniten varusteltu integroitu matkailuauto.

KABE Novum – ainutlaatuinen sarja, kaksi versiota

Kabe-uutuudet 2024


Novumin pituus on 7,50 metriä, ja valittavissa on kaksi perusversiota: Novum Light, uutuus, jonka kokonaispaino on 3,5 tonnia ja jota voi ajaa tavallisella B-ajokortilla, sekä hieman enemmän varusteltu Novum Heavy, jonka kokonaispaino on 4,5 tonnia. Tähän crossover-malliin on mahdollista tilata istuinryhmän yläpuolelle käytännöllinen alas laskettava kattovuode.                                                                                            

Uusi i790 LQB -matkailuauto

Vuonna 2024 mallistoa täydennetään uudella 790-pituisella kolmeakselisella mallilla, josta on saatavana sekä Crown- että Imperial-versiot. Uudessa i790 LQB -mallissa auton takaosan oleskelutilassa on avara ja mukava queen-size-vuode ja etuistuinten yläpuolella alaslaskettava parivuode. Istuinryhmän yläpuolinen vuode mukaan luettuna makuupaikkoja on yhteensä viisi. Mallissa on erillinen wc ja suihku sekä hyvin varusteltu kulmakeittiö.

Myyntimenestys jatkuu

Kaben matkailuajoneuvot ovat edelleen suomalaisten suosikkeja ympärivuotiseen käyttöön. Ruotsissa Kabe on vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla myydyin matkailuvaunu 25 prosentin markkinaosuudellaan. KABE suhtautuu tulevaisuuteen toiveikkaasti siitä huolimatta, että toimialalla kasvu on hidastunut. Kaikki Kaben matkailuajoneuvot valmistetaan omassa tuotantolaitoksessa Ruotsin Tenhultissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Facebook-sivuillamme on yli 39 000 tykkääjää, tule sinäkin mukaan!

Siirry Helsinki Caravanin Facebook-sivuille

Helsinki Caravanin Facebook-sivut

Ota yhteyttä myyntiin

Asiantuntijat odottavat yhteydenottoasi!

Tästä numerosta tavoitat vapaana olevan asiantuntijan:
0300 472 371

Voit myös soittaa suoraan myyjällesi:

Kari Kortesalmi
040 588 5777
kari.kortesalmi [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)
Soita WhatsApp-puhelu WhatsApp

Joni Peltonen
050 330 0470 
joni.peltonen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)
Soita WhatsApp-puhelu WhatsApp

Jan Björklöf

Jan Björklöf
040 484 1403
jan.bjorklof [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)
Soita WhatsApp-puhelu WhatsApp

 Atso Muuronen
0500 450 735  
atso.muuronen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)
Soita WhatsApp-puhelu WhatsApp

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la 10-14

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari