Huoltopalvelut

Lähde turvallisesti matkaan. Matkailuauton huolto ja matkailuvaunun huolto hoituvat luotettavasti matkakuntoon matkailuajoneuvoille suunnitelluissa korjaamotiloissamme.

Ammattitaitoinen huolto- ja korjaamotoiminta on osa Helsinki Caravanin kokonaispalvelua. Osaava huolto takaa vaunusi tai autosi turvallisuuden, toimintavarmuuden ja vaihtoarvon säilymisen.

Matkailuvaunun vuosihuolto kohta kohdalta >>
Matkailuauton asunto-osan vuosihuolto kohta kohdalta >>

Liikkeemme korjaamotilat on suunniteltu jo rakennusvaiheessa vastaamaan alan erikoisvaatimuksiin. Vauriokorjauksissa teemme vahinkotarkastukset kaikille vakuutusyhtiöille nykyaikaisella Cabas-laskentaohjelmalla, mikä helpottaa ja nopeuttaa ajoneuvon kuntoon saattamista.

Ammattitaitoisella asentajaryhmällämme on pitkä kokemus caravan-alan huoltotöistä. Asentajilla on käytössään parhaat työn vaatimat erikoislaitteet, kuten matkailuauto- ja matkailuvaununosturit ja erikoispuristimet.

Korjaamossamme on myös asianmukaiset mittalaitteet muun muassa koeponnistuksiin ja kosteusmittauksiin. Ulkopesulle on erillinen pesutila siistin lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huolto- ja korjaustöiden lisäksi palveluumme kuuluu myös lisävarusteiden asennus matkailuajoneuvoihin. 

 

Facebook-sivuillamme on yli 39 000 tykkääjää, tule sinäkin mukaan!

Siirry Helsinki Caravanin Facebook-sivuille

Helsinki Caravanin Facebook-sivut

Ota yhteyttä huoltoon

Jari Ahonvala

Jari Ahonvala
0300 472 372 

Timo toivanen

Timo Toivanen
0300 472 372 

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Lähetä meille viesti!

Täytä alla oleva lomake, niin huoltoasiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

  • Klikkaa tästä ja täytä lomake

    Haluatko uutta tietoa matkailuajoneuvoista, kiinnostaako alan viimeisimmät uutiset? Liity Helsinki Caravanin postituslistalle ja saat ilmaiseksi sähköpostiisi tai postilaatikkoosi ajankohtaista infoa matkailuautoista tai -vaunuista. Voit halutessasi perua uutiskirjeemme myöhemmin.

Etsitkö klassikko-osia? Niitäkin löytyy, mutta huomioithan että voimme joutua ottamaan lisäkorvauksen osien etsimisestä.

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la suljettu

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari