Huoltopalvelut

Lähde turvallisesti matkaan. Matkailuauton huolto ja matkailuvaunun huolto hoituvat luotettavasti matkakuntoon matkailuajoneuvoille suunnitelluissa korjaamotiloissamme.

Ammattitaitoinen huolto- ja korjaamotoiminta on olennainen osa Helsinki Caravanin kokonaispalvelua. Osaava huolto takaa vaunusi tai autosi turvallisuuden, toimintavarmuuden ja vaihtoarvon säilymisen.

Liikkeemme korjaamotilat on suunniteltu jo rakennusvaiheessa vastaamaan alan erikoisvaatimuksiin. Vauriokorjauksissa teemme vahinkotarkastukset kaikille vakuutusyhtiöille nykyaikaisella Cabas-laskentaohjelmalla, mikä helpottaa ja nopeuttaa ajoneuvon kuntoon saattamista.

Ammattitaitoisella asentajaryhmällämme on pitkä kokemus caravan-alan huoltotöistä. Asentajilla on käytössään parhaat työn vaatimat erikoislaitteet, kuten matkailuauto- ja matkailuvaununosturit ja erikoispuristimet.

Korjaamossamme on myös asianmukaiset mittalaitteet muun muassa koeponnistuksiin ja kosteusmittauksiin. Ulkopesulle on erillinen pesutila siistin lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kysy lisää huoltopalveluista! Neuvomme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.

Matkailuvaunun vuosihuolto kohta kohdalta

Matkailuauton asunto-osan vuosihuolto

 

 

Tiedoston nimi Koko
Huoltotyöhinnasto 2017 103.49 KB » Avaa tiedosto

Ota yhteyttä huoltoon

Alta löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot. Odotamme viestiäsi!

Esa Muuronen, 0300 472 372

Olli-Pekka Salakka, 0300 472 372

» Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Jaa tämä sivu eteenpäin: