Tietosuojaseloste

Kiitos luottamuksestasi henkilötietojesi osalta - teemme kaikkemme, että voit tuntea tietojesi olevan turvassa ja siksi haluamme kertoa tietosuojakäytännöistämme.

Sitoudumme EU:n Tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 § asettamiin vaatimuksiin ja kehitämme tietosuojaamme sen mukaisesti.
Tietosuojaselosteen laatimispäivä 29.5.2018

1. Rekisterin pitäjä
Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 VANTAA

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Helsinki Caravan Oy, Miia Viljaranta-Svart
Mestarintie 2, 01730 VANTAA
miia.viljaranta-svart[ät]helsinkicaravan.fi, 050 5906969

3. Rekisterin nimi
Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakkaiden tietoja käytetään asiakassuhteen perustamiseksi. Henkilötietoja käytetään, jotta voidaan tarkastella asiakkaan vaihtoajoneuvon tietoja, voidaan hakea luottopäätös kohteelle, josta tehdään kauppaa. Voidaan tehdä vakuutus asiakkaan Helsinki Caravanilta ostamaan ajoneuvoon ja hakea autoverot uuteen ajoneuvoon. Tiedot mahdollistaa myös oikeanlaiset toimenpiteet korjaamon puolella ja oikeanlaisen varaosan hankkimisen. Tietoja saatetaan myös käyttää markkinointiin ellei asiakas sitä erikseen kiellä.

5. Rekisterin sisältämät tiedot
Asiakkaasta löytyy seuraavanlaisia tietoja: Nimi, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus, meillä käsiteltyjen ajoneuvojen rekisteritunnukset ja tiedot myös sähköpostiosoite voi olla mahdollisesti tallennettuna tietokantaamme. Lisäksi meiltä löytyy asiakkaalle/ajoneuvolle tehdyt laskut ja toimenpiteet sekä asiakkaan tekemät kaupankäynnit kanssamme.

6. Tietolähteet
Asiskastiedot tulevat pääsääntoisesti asiakkaalta itseltään ja lisäksi haemme ajoneuvoon tarkentavia tietoja Liikenteen turvallisuusvirasto TraFin järjestelmästä. Voimme myös hakea luottotietoja Asiakastieto Oy:ltä.

7. Tietojen luovuttaminen
Luovutamme asiakastietoja rahoitusyhtiöille, jos asiakas haluaa rahoituksen ajoneuvolle. Lisäksi luovutamme tietoja vakuutusyhtiöille, kun teemme vakuutuksen asiakkaan ostamaan ajoneuvoon. Tietojen luovutus perustuu asiakkaan suostumukseen. Luovutamme myös viranomaisille tietoja lain sallimissa puitteissa. Asiakkaan tietoja lisätään myös maahantuojan rekisteriin, jos hän ostaa uuden ajoneuvon. Tiedot lisätään,
jotta ajoneuvon takuu on voimassa sille määrätyn ajan.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Asiakkaan tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojaus
Sähköisesti tallennetut tiedot ovat pääasiassa tallennettu pilveen ja henkilön tietokoneelle, joka on tietoja käsitellyt. Tietokoneet ovat lukittu, jokaisen omalla salasanalla. Tiedot myös varmuuskopioidaan.
Manuaalinen aineisto on talletettu arkistohuoneeseen, joka on lukitun oven takana.

10. Tarkastusoikeus
Asiakas voi aina pyytä meiltä kirjallisena meiltä löytyvät tiedot. Pyyntö tulee lähettää kirjallisena sähköpostitse toimisto[ät]helsinkicaravan.fi tai postiste Helsinki Caravan Oy, toimisto, Mestarintie 2, 01730 VANTAA

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Asiakkaan huomatessaan, että meiltä löytyy virheellistä tietoa voi hän pyytää oikaisua kirjallisesti, joko sähköpostitse toimisto[ät]helsinkicaravan.fi tai postiste Helsinki Caravan Oy, toimisto, Mestarintie 2, 01730 VANTAA

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Asiakkaan tietoja ei luovuteta eteenpäin muille kuin tässä selostessa mainituille tahoille. Helsinki Caravan Oy käyttää tietoja omaan markkinointiin. Asiakas voi pyytää tietojensa poistamista, mutta Helsinki Caravan Oy pidättää oikeuden pitää tiedot, joita lain mukaan täytyy säilyttää. Esim: kirjanpidollisista syistä.

Tietoa evästeistä

Tällä sivustolla käytetään evästeitä (”cookies”) mm. sivuston käytön seuraamiseen ja kohdennetun personoidun sisällön tuottamiseen sivuston käyttäjälle. Näin palvelua voidaan kehittää edelleen aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi. Voit estää evästeiden käytön selaimessa, mutta silloin verkkopalvelun toiminnallisuus saattaa heikentyä ja osa palvelun toiminnallisuuksista ei välttämättä toimi ollenkaan. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimensa asetuksista. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saat selaimesi valmistajan ohjeista.

Sivustolla on käytössä Google Analytics -käyttäjäraportointi. Anonyymi kävijätilastointi perustuu selaimesi ja nettiyhteytesi välittämiin puhtaasti teknisiin tietoihin, eikä tässä tilastoinnissa saada tietoja itse kävijästä henkilönä. Demografia- ja aihepiiriraportointi kerää teknisen tilastoinnin lisäksi henkilökohtaisia kohderyhmätietoja, kuten ikä ja sukupuoli sekä aihepiiritietoja kiinnostuksen kohteista.

Raporteista selviää, kuinka moni sivuston käyttäjistä vierailee sivustolla tietyllä ajanjaksolla ja kuinka heidän käyttäytymisensä vaihtelee esimerkiksi sukupuolen mukaan. Raporttien tiedot saadaan DoubleClickin kolmannen osapuolen evästeestä. Jos eväste ei liity johonkin käyttäjään, kohderyhmätietoja ja aihepiirejä ei voida päätellä tilastoista. Sivusto käyttää kerättyjä kohderyhmä- ja aihepiiriraportoinnin tietoja aiheiden suunnittelussa, jotta voimme tarjota lukijoille heitä kiinnostavia kirjoituksia. Google Analyticsin käytön voi halutessaan estää selaimen laajennusosalla.

Mitä evästeet eli cookiet ovat?

Eväste eli cookie on tiedosto, joka tallennetaan tietokoneelle käyttäjän vieraillessa internetsivustoilla. Tiedosto sisältää pienen määrän tietoa siitä, mitä käyttäjä tekee vierailunsa aikana sivustolla. Palvelin lähettää tiedon käyttäjän toiminnasta sivustolla käyttäjän omalle selaimelle. Seuraavan kerran käyttäjän vieraillessa samalla sivustolla tieto voidaan hakea suoraan omalta koneeltasi palvelimen sijaan.

Ovatko evästeet haitallisia?

Evästeistä ei ole haittaa tietokoneelle, tiedostoille tai netin käytölle. Evästeet ovat tavallisia tekstitiedostoja, jotka eivät voi sisältää viruksia. Tiedostot ovat lisäksi pienikokoisia, joten koneesi muisti ei täyty, vaikka sallitkin evästeiden tallennuksen koneellesi. Evästeet eivät myöskään mahdollista käyttäjän kovalevyllä olevien tietojen tutkimista.

Kuinka voit hallita evästeitä?

Voit hallita ja/tai poistaa evästeitä vapaasti. Ohjeita löytyy osoitteesta aboutcookies.org. Voit poistaa kaikki tietokoneellasi olevat evästeet, ja useimmat selaimet voi asettaa torjumaan ne kokonaan. Muista kuitenkin, että jos torjut evästeet, joudut määrittämään tietyt asetukset aina uudestaan sivustolle palatessasi. Saattaa myös olla, että et voi käyttää joitakin sivustolla olevia palveluja ja toimintoja.

Matkailuajoneuvon ensiostajan opas

Matkailuajoneuvon ensiostajan opas

Oletko hankkimassa ensimmäistä matkailuautoasi tai -vaunua? Tämän oppaan avulla saat kullan arvoista tietoa etsintäsi tueksi.

Lue lisää

 

Katso mielenkiintoisia Some-TV-sarjoja:

 

Minne kaikkialle voikaan mennä, kun on kätevän kokoinen retkeilyauto alla.

» Katso täältä, minne Adria Twin kuljettaa Rikumatti Jurmua

Lämmittele jo nyt tulevia reissujasi ja seuraa Vähäkankaan perheen jännittäviä matkoja Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

» Katso "Matkailuautolla Euroopassa" -sarjaa

» Katso "Matkailuautolla Yhdysvalloissa" -sarjaa

 

Jaa tämä sivu eteenpäin: