Avasimme uuden Kama Fritid -myymälän

Ruotsalainen matkailuajoneuvotarviketukkuliike Kama Fritid esitteli uuden myymäläkonseptinsa viime vuoden 2018 elokuussa Düsseldorfin matkailuajoneuvomessuilla Saksassa. Tarvikemyyntitilat tehdään paikallisen matkailuajoneuvomyymälän yhteyteen.

Ensimmäinen uuden konseptin mukainen tarvikemyymälä Pohjoismaissa tehtiin Norjassa. Toinen myymäläkokonaisuus on valmistunut Helsinki Caravan Oy:n tiloihin Vantaalle. Tilat saivat ensikasteensa 25.-27.1.2019 Suurnäyttelyn yhteydessä.

 

.

Konseptissa on huomioitu matkailuajoneuvojen omistajien kasvava halu ja tarve sisustaa omaa ajoneuvoa omien mieltymysten mukaiseksi", kertoo Helsinki Caravan Oy:n tarvike- ja varaosapuolesta vastaava Esa Muuronen. Samalla asiakkaille esitellään uutuutena "Order to Store"-verkkokauppa, jatkaa Esa. Se on caravan-verkkokauppa, jossa on esillä yli 9000 tuotteen valikoima.  Tilaaminen onnistuu vaivattomasti yrityksen verkkosivuilta ja yritys ottaa yhteyttä, kun tilatut tuotteet ovat noudettavissa liikkeestä. Maksu hoituu kätevästi noudon yhteydessä.

Helsinki Caravanin uudessa tarvikemyymälässä on nyt siis saatavilla matkailuajoneuvojen sisustustarvikkeita laidasta laitaan. Myymälästä löytyy myös perinteisempää tarviketta kuten sähkö-, kaasu- ja vesitarvikkeita ja kemikaaleja.

 

Ota yhteyttä varustemyyntiin

Esa Muuronen

Esa Muuronen
0300 472 373

Jarmo Laine

Jarmo Laine
0300 472 373

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la suljettu 16.1. saakka

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari