Kestävyys, Laatu ja Luotettavuus

Nykypäivän levottomassa maailmassa on mukava tietää, että voi luottaa tuotemerkkiin, joka on ollut eturintamassa matkailuvaunujen ja -autojen kehityksessä 1960-luvun alusta alkaen.

Adria on valmistanut vapaa-ajan ajoneuvoja jo 50 vuotta. Jo ensimmäisestä matkailuvaunusta Adria 375 vuonna 1965 ja ensimmäisistä matkailuautoista Adriatik 420 ja 450 vuonna 1982 lähtien Adria on ollut alan johtavia innovaattoreita.

Kaikki Adria-matkailuajoneuvot valmistetaan Novo Mestossa Sloveniassa, Euroopan sydämessä, jossa kokeneiden työntekijöiden ja alihankkijoiden intohimo, ymmärrys ja sitoutuminen jalostuu alan innovatiivisimmiksi, laadukkaimmiksi ja kestävimmiksi vapaa-ajan tuotteiksi.

Adria käyttää parhaita materiaaleja, uusimpia tekniikoita ja prosesseja kestävyyden, laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi. Hyvä eristys, laadukkaat lämmitysjärjestelmät ja erinomainen ilmanvaihto mahdollistavat ympärivuotisen käytön.

Kaikilla Adria -ajoneuvoilla on kattava takuu ja tukena tehokas varaosa- ja huoltopalvelu.

Tutustu tarkemmin Adrian mallisarjoihin ja etsi itsellesi sopiva pohjaratkaisu. Pääset katsomaan alla olevista linkeistä myös eri mallien 360º esittelyt.

 • Alpina
  • Mestariteos ympärivuotiseen käyttöön! Sisäpituudet Alpinassa ovat 4-7 m, mukavat nukkumatilat on isoimmissa malleissa jopa yhdeksälle hengelle. Kaunis, sulavalinjainen muotoilu, uusittu ALKO -akselisto (BPW kaksiakselisissa), kestävä hyvin eristetty rakenne ja ALDE -lämmitys, nestekiertoinen lattialämmitys ja Alde Smart Control optiona.

 • Adora
  • Se muuttaa näkymäsi! Sisäpituudet Adorassa ovat 4-7 m, nukkumatilat jopa kuudelle hengelle. Nautiskele uudesta isosta katto/panoraamaikkunasta avautuvista näkymistä mukavasto atrium-tyyppisessä olohuoneessa. Uusi muotoilu, GFK lasikuitu/polyester -rakenne ja ALKO-akselisto. Uusi sisustus kromattuine detelajeineen ja kiiltävine viimeistelyineen.

 • Altea
  • Valoisampaa matkailua! Sisäpituudet Adorassa ovat 3,5-6 m, nukkumatilat jopa kuudelle hengelle. Altea on saanut useita palkintoja, kuten European Innovation -palkinnon suunnittelustaan ja Caravan of The Year -palkinnon. Altea on dynaamisesti muotoiltu, siinä on alumiinipeltiseinät, polyesterkatto ja AL-KO -akselisto.

 • Action
  • Action pakattu seikkailuun! Näppärän kokoisen Actionin sisäpituus on 3,6 m. Pohjaratkaisu on suunniteltu hyvin, ja matkailuvaunuun mahtuu nukkumaan jopa kolme henkeä. Nykyaikaisen sisustuksen, Smartkeittiön ja Ergo-kylpyhuoneen ansiosta Action on aina valmiina matkaamaan mihin tahansa. Ainutlaatuinen muotoilu ja koko kori GFK -rakenteella, AL-KO -akselisto. Saatavana tyylikkäänä hopeanharmaana tai klassinena valkoisena. Hämmästyttävän hyvät tavaratilat.

Valmistajan sivuille >>

Tiedoston nimi Koko
Adria 2018 -esite matkailuvaunut 6.9 MB » Avaa tiedosto
Adria 2018 -pikaesite 2.02 MB » Avaa tiedosto
Adria 2018 -hinnasto ja matkailuvaunut 2.18 MB » Avaa tiedosto

Matkailuajoneuvon ensiostajan opas

Matkailuajoneuvon ensiostajan opas

Oletko hankkimassa ensimmäistä matkailuautoasi tai -vaunua? Tämän oppaan avulla saat kullan arvoista tietoa etsintäsi tueksi.

Lue lisää

 

Katso mielenkiintoisia Some-TV-sarjoja:

 

Minne kaikkialle voikaan mennä, kun on kätevän kokoinen retkeilyauto alla.

» Katso täältä, minne Adria Twin kuljettaa Rikumatti Jurmua

Lämmittele jo nyt tulevia reissujasi ja seuraa Vähäkankaan perheen jännittäviä matkoja Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

» Katso "Matkailuautolla Euroopassa" -sarjaa

» Katso "Matkailuautolla Yhdysvalloissa" -sarjaa

 

Jaa tämä sivu eteenpäin: