Adria - Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita.

Nykypäivän levottomassa maailmassa on mukava tietää, että voi luottaa tuotemerkkiin, joka on ollut eturintamassa matkailuvaunujen ja -autojen kehityksessä 1960-luvun alusta alkaen.

Adria on valmistanut vapaa-ajan ajoneuvoja jo 50 vuotta. Jo ensimmäisestä matkailuvaunusta Adria 375 vuonna 1965 ja ensimmäisistä matkailuautoista Adriatik 420 ja 450 vuonna 1982 lähtien Adria on ollut alan johtavia innovaattoreita.

Kaikki Adria-matkailuajoneuvot valmistetaan Novo Mestossa Sloveniassa, Euroopan sydämessä, jossa kokeneiden työntekijöiden ja alihankkijoiden intohimo, ymmärrys ja sitoutuminen jalostuu alan innovatiivisimmiksi, laadukkaimmiksi ja kestävimmiksi vapaa-ajan tuotteiksi.

Adria käyttää parhaita materiaaleja, uusimpia tekniikoita ja prosesseja kestävyyden, laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi. Hyvä eristys, laadukkaat lämmitysjärjestelmät ja erinomainen ilmanvaihto mahdollistavat ympärivuotisen käytön.

Kaikilla Adria -ajoneuvoilla on kattava takuu ja tukena tehokas varaosa- ja huoltopalvelu.

Tutustu tarkemmin Adrian mallisarjoihin ja etsi itsellesi sopiva pohjaratkaisu. Pääset katsomaan alla olevista linkeistä myös eri mallien 360º esittelyt.

 • Astella
  • Täysin uusi matkailuvaunu Adrialta luksusluokkaan. Astella -mallisto on suunniteltu suoritumaan. Kaikki on huolellisesti suunniteltu, toteutettu ja testattu, jotta se olisi turvallinen, mukava ja nautinnollinen. Rakennettu nautittavaksi ja kestäväksi. Kolme pohjamallia 7,6 - 9,5 metrin kokoluokissa, 704 HP, 754 DP ja 904 HP.
  • Ilta-Sanomat kävi tutustumassa Astella -mallistoomme, lue juttu täältä.

 • Alpina
  • Mestariteos ympärivuotiseen käyttöön! Sisäpituudet Alpinassa ovat 4-9 m, mukavat nukkumatilat, isoimmissa malleissa jopa yhdeksälle hengelle. Kaunis, sulavalinjainen muotoilu, AL-KO -akselisto kestävä hyvin eristetty rakenne ja ALDE -lämmitys, nestekiertoinen lattialämmitys ja Adria Live Stream optiona.

 • Adora
  • Se muuttaa näkymäsi! Sisäpituudet Adorassa ovat 4-7 m, nukkumatilat jopa kuudelle hengelle. Nautiskele uudesta isosta katto/panoraamaikkunasta avautuvista näkymistä mukavasto atrium-tyyppisessä olohuoneessa. Uusi muotoilu, GFK lasikuitu/polyester -rakenne ja AL-KO -akselisto. Uusi sisustus kromattuine detelajeineen ja kiiltävine viimeistelyineen.

 • Altea
  • Valoisampaa matkailua! Sisäpituudet Adorassa ovat 3,5-6 m, nukkumatilat jopa kuudelle hengelle. Altea on saanut useita palkintoja, kuten European Innovation -palkinnon suunnittelustaan ja Caravan of The Year -palkinnon. Altea on dynaamisesti muotoiltu, siinä on alumiinipeltiseinät, polyesterkatto ja AL-KO -akselisto.

 • Action
  • Action pakattu seikkailuun! Näppärän kokoisen Actionin sisäpituus on 3,6 m. Pohjaratkaisu on suunniteltu hyvin, ja matkailuvaunuun mahtuu nukkumaan jopa kolme henkeä. Nykyaikaisen sisustuksen, Smartkeittiön ja Ergo-kylpyhuoneen ansiosta Action on aina valmiina matkaamaan mihin tahansa. Ainutlaatuinen muotoilu ja koko kori GFK -rakenteella, AL-KO -akselisto. Saatavana tyylikkäänä hopeanharmaana tai klassinena valkoisena. Hämmästyttävän hyvät tavaratilat.

Valmistajan sivuille >>

Ota yhteyttä myyntiin

Asiantuntijat odottavat yhteydenottoasi!

Tästä numerosta tavoitat vapaana olevan asiantuntijan:
0300 472 371

Voit myös soittaa suoraan myyjällesi:

Pekka Sivonen
050 545 2950
pekka.sivonen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Kari Kortesalmi
040 588 5777
kari.kortesalmi [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Joni Peltonen
050 330 0470 
joni.peltonen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Atso Muuronen
0500 450 735  lomalla 8.6. asti
atso.muuronen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la 10-14

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari