KABE - taatusti turvallinen hankinta!

Kun ostaa KABEn, saa mielenrauhaa. Ja hieman iloisemman arjen, ongelmattomuutta, ja ennen kaikkea hieman entistäkin parempaa elämänlaatua. Kun päätät hankkia matkailuauton KABElta, voit olla varma, ettei sen omistamisessa koidu huolia. Kaikkien yksityiskohtien korkea laatu, kaiken kattava turvallisuus ja hyvä muotoilu ovat jo yli 55 vuoden ajan olleet tunnusomaista kaikille matkailuvaunuille ja -autoille , joiden kyljessä on punainen raita.

Rakennettu pohjolan oloihin

KABEn matkailuautot rakennetaan aina niin, että ne kestävät pohjolan äärimmäisessä ilmastossa. KABE ratkaisujen ansiosta voit aina olla varma siitä, että sinulla on kaikki edellytykset unelmiesi lomaan.

Uutta vuonna 2021

Vallankumous. Uusi KABE Royal.
Puoli-integroitu, uusi KABE Royal on tämän vuoden suuri uutuus. Se on eksklusiivinen lisä mallivalikoimaamme, ja se on rakennettu huippulaadukkaalle Mercedes-Benz Sprinter -alustalle. Auton pituusvaihtoehdot ovat 780 ja 880.

Ainutlaatuinen ID-pelti on uutta tyylikästä designia, jossa kuvio painetaan suoraan peltiin. Kaben sileän pinnan tutut ominaispiirteet säilyttävät värit muuttumattomina monien vuosien ajan erinomaisen UV-säteilyn kestävyytensä ansiosta. Kaikissa KABE Crown ja Imperial malleissa on LED ajovalot vakiona. Lisävaruste Royal. Isommat ikkunat 800x350mm soveltuviin malleihin. Uusi Made in Sweden merkintä kaikissa autoissa. Jo vuosimalliin 2020 asunto-osan ovea on levennetty kaikissa malleissa, mikä lisää käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä. TM740 (ei 740T) ja Royal-malleissa on Hartal Evolution-ovi. Crown- ja Imperial -malleissa on HartaLux -ovi, jossa on erittäin vahvat saranat, karmi ja kahva sekä kolmen pisteen lukko.

KABEn Crown- ja Imperial-mallit rakennetaan uudelle vahvalle Mercedes-Benzin ja AL-KOn alustaydistelmälle. Erinomainen jousitus ja iskunvaimennus, jotka AL-KO on yhdessä Mercedeksen kanssa hienosäätänyt entistäkin tehokkaammiksi.

Kabe Royal x780

 

Kabe ID 2021

 

Kabe Tm 2021 Sisältä

 

Kabe Van

Joskus on kaikkein mieluisinta elää yksinkertaisesti ja joustavasti ja keskittyä seikkailuun. Silloin KABE Van on erinomainen valinta. Sisustetussa pakettiautossa on sama laadukas perusvarustelu kuin KABEn matkailuautoissa. 6,9 metrin pituinen auto on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Auton Nordic Oak -sisustus valmistetaan Kaben omassa puusepänverstaassa ja se sisältää koko joukon fiksuja säilytysratkaisuja. Kaksi yhden hengen sänkyä voidaan kätevästi muuttaa ulosvedettävän keskiosan avulla mukavaksi parivuoteeksi. Kylpyhuoneen pesuallas voidaan kääntää sivuun antamaan tilaa suihkulle. Kauttaaltaan joustava KABE Van -malli voidaan helposti sovittaa maksimaalista säilytystä varten matkan ajaksi. Ja kun on aika pysäköidä, auto tarjoaa runsaastitilaa ja mukavuuksia. Nelipyöräveto saatavana valinnaisena. Moottori on Mercedes-Benzin 4-sylinterinen 163 hv:n dieselmoottori, ympäristöluokka Euro-6.

Kabe Van 2021

 

2021 Kabe Van sisältä

Selaa tästä vm. 2021 Kabe -matkailuautoesitettä >> 

Käy tutustumassa mallikohtaisiin KABE 360º esittelyihin tästä >>

Valmistajan sivuille >>

Tutustu tästä KABEn autoesitteiden arkistoon vuosilta 2006-2020 >>

Ota yhteyttä myyntiin

Asiantuntijat odottavat yhteydenottoasi!

Tästä numerosta tavoitat vapaana olevan asiantuntijan:
0300 472 371

Voit myös soittaa suoraan myyjällesi:

Kari Kortesalmi
040 588 5777
kari.kortesalmi [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Joni Peltonen, lomalla
050 330 0470 
joni.peltonen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti) 

Jan Björklöf

Jan Björklöf
040 484 1403
jan.bjorklof [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

 Atso Muuronen, lomalla 7.12. saakka
0500 450 735  
atso.muuronen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti) 

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la suljettu 21.1. saakka

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari