KABE - taatusti turvallinen hankinta!

Kun ostaa KABEn, saa mielenrauhaa. Ja hieman iloisemman arjen, ongelmattomuutta, ja ennen kaikkea hieman entistäkin parempaa elämänlaatua. Kun päätät hankkia matkailuauton KABElta, voit olla varma, ettei sen omistamisessa koidu huolia. Kaikkien yksityiskohtien korkea laatu, kaiken kattava turvallisuus ja hyvä muotoilu ovat jo yli 55 vuoden ajan olleet tunnusomaista kaikille matkailuvaunuille ja -autoille , joiden kyljessä on punainen raita.

Rakennettu pohjolan oloihin

KABEn matkailuautot rakennetaan aina niin, että ne kestävät pohjolan äärimmäisessä ilmastossa. KABE ratkaisujen ansiosta voit aina olla varma siitä, että sinulla on kaikki edellytykset unelmiesi lomaan.

Uutta vuonna 2020 - KABE + Mercedes-Benz

Markkinoiden ylellisin, Mercedes-Benzin valmistama matkailuautoalusta takaa maksimaalisen turvallisuuden ja alan kärkitekniikkaa edustavat navigointiominaisuudet. Mercedes-Benz-alustalle  rakennetut mallisarjat Crown ja Imperial tarjoavat ylellistä mukavuutta ja huippuluokan designia. Mitään ei jätetä sattuman varaan ja monet tekniset toiminnot antavat ensiluokkaisen kokonaiselämyksen.

KABEn Crown- ja Imperial-mallit rakennetaan uudelle vahvalle Mercedes-Benzin ja AL-KOn alustaydistelmälle. Erinomainen jousitus ja iskunvaimennus, jotka AL-KO on yhdessä Mercedeksen kanssa hienosäätänyt entistäkin tehokkaammiksi.

Kabe Van

Joskus on kaikkein mieluisinta elää yksinkertaisesti ja joustavasti ja keskittyä seikkailuun. Silloin KABE Van on erinomainen valinta. Sisustetussa pakettiautossa on sama laadukas perusvarustelu kuin KABEn matkailuautoissa. 6,9 metrin pituinen auto on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Auton Shannon Oak -sisustus valmistetaan Kaben omassa puusepänverstaassa ja se sisältää koko joukon fiksuja säilytysratkaisuja. Kaksi yhden hengen sänkyä voidaan kätevästi muuttaa ulosvedettävän keskiosan avulla mukavaksi parivuoteeksi. Kylpyhuoneen pesuallas voidaan kääntää sivuun antamaan tilaa suihkulle. Kauttaaltaan joustava KABE Van -malli voidaan helposti sovittaa maksimaalista säilytystä varten matkan ajaksi. Ja kun on aika pysäköidä, auto tarjoaa runsaastitilaa ja mukavuuksia.

Käy tutustumassa mallikohtaisiin KABE 360º esittelyihin tästä >>

Valmistajan sivuille >>

Tutustu tästä KABEn autoesitteiden arkistoon vuosilta 2006-2018 >>

Ota yhteyttä myyntiin

Asiantuntijat odottavat yhteydenottoasi!

Tästä numerosta tavoitat vapaana olevan asiantuntijan:
0300 472 371

Voit myös soittaa suoraan myyjällesi:

Pekka Sivonen
050 545 2950
pekka.sivonen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Kari Kortesalmi
040 588 5777
kari.kortesalmi [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Joni Peltonen
050 330 0470 
joni.peltonen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Atso Muuronen
0500 450 735  lomalla 8.6. asti
atso.muuronen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la 10-14

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari