Matkailuajoneuvojen erikoisliike jo vuodesta 1976

Helsinki Caravan Oy on vuonna 1976 perustettu täyden palvelun Caravan-tavaratalo ja pääkaupunkiseudun johtava matkailuajoneuvojen erikoisliike. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi mukavaan ja turvallisen matkantekoon.

Monipuolisesti laadukkaita vaihtovaunuja ja upeita uutuuksia

Liikkeestämme löydät kattavan valikoiman uusimpia matkailuajoneuvomalleja jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Edustamme uusia Bürstner, Dethleffs-, Kabe-, Globecar- ja Sunlight-matkailuautoja sekä Dethleffs, Kabe ja Adria-matkailuvaunuja, joiden joukosta on helppo löytää suosikkinsa.

Yhtenä Suomen suurimmista vaihtovaunuliikkeistä myymme vuosittain yli kaksisataa käytettyä matkailuajoneuvoa. Meille kannattaa poiketa useamminkin, sillä valikoimamme uudistuu nopealla rytmillä. Asiakkaanamme saat vaihtovaunun tai -auton luovutustarkastettuna ja katsastettuna sekä tietysti kaikkine tarvittavine asiapapereineen.

Tarvitsetko rahoitusta? Kysy lisää joustavista rahoitusratkaisuistamme.

Kattava valikoima tarvikkeita ja lisävarusteita

Tarvikemyymälästämme löydät aina laajan valikoiman lisävarusteita ja tarvikkeita. Meiltä saat muun muassa ilmastointilaitteet, lisäjouset, markiisit, pyörätelineet ja lohkolämmittimet halutessasi paikalleen asennettuina. Olemme Dorema-etutelttojen ja -katosten maahantuoja.

Seuraamme tiiviisti alan kehitystä ja uusimpia trendejä. Meille on tärkeää, että voimme esitellä asiakkaillemme aina alan tuoreimmat uutuudet.

Tarjoamme asiakkaillemme myös nykyaikaisen tavan tilata tarvikkeita ja varaosia suoraan kotiin. Tutustu verkkokauppaamme.

Kokonaisvaltaiset huolto- ja korjaamopalvelut

Huolto- ja korjaamotoiminnot ovat olennainen osa kokonaispalveluamme. Ammattitaitoinen huoltohenkilökuntamme huoltaa ja korjaa matkailuvaunut sekä matkailuautojen asunto-osat turvalliseen matkakuntoon.

Liikkeemme korjaamotilat on jo rakennusvaiheessa suunniteltu vastaamaan alan erikoisvaatimuksiin. Ammattitaitoisella asentajaryhmällämme on pitkä kokemus caravan-alan huoltotöistä. Asentajilla on käytössään työn vaatimat erikoistyökalut, asianmukaiset mittauslaitteet ja erillinen pesutila siistin lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Ystävällisesti,

Atso Muuronen tj.

Katso Helsinki Caravanin yritysesittelyvideo tästä

Helsinki Caravanin liikuteltava ilmapanoraama

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja pääset kurkistamaan myymälämme aluetta lintuperspektiivistä.

Panoraama Helsinki Caravan

Tiedoston nimi Koko
Helsinki Caravan 40v-logo allekkain 807.53 KB » Avaa tiedosto
Helsinki Caravan 40v-logo vaaka 19.16 KB » Avaa tiedosto
Helsinki Caravan-logo allekkain 2.69 KB » Avaa tiedosto
Helsinki Caravan-logo vaaka 39.84 KB » Avaa tiedosto

1976

Verkkosaari / Helsinki Caravan

Helsinki Caravanin ensimmäinen toimipiste aloitti Verkkosaaressa vuonna 1976. Myyntikonttorina oli taustalla näkyvä suurikokoinen asuntovaunu.

Vassinmäki / Helsinki Caravan

Huolto- ja toimistotilat olivat Vantaan Vassinmäessä 1976-1982

1982

Kaivoksela / Helsinki Caravan

Vuonna 1982 siirryttiin Haka-auton kanssa saman katon alle Kaivokselaan seitsemäksi vuodeksi.

1989

Keimolanportti / Helsinki Caravan

1989 muutettiin erityisesti Helsinki Caravanin tarpeisiin rakennettuun taloon. Erikoisliikkeen huolto-, varaosa- ja myymälätilat on suunniteltu matkailuajoneuvokauppaa silmällä pitäen. Hyvin toimivat tilat ja suuri piha ovat saaneet kiitosta myös asiakkailta.

Nyt

Vuosien mittaan olemme kasvaneet yhdeksi merkittävimmistä matkailuajoneuvojen erikoisliikkeistä. Sinä aikana olemme toimittaneet asiakkailemme lukemattoman määrän käytettyjä ja uusia ajokkeja sekä etutelttoja, varusteita ja varaosia. Kiitos pitkästä taipaleestamme kuuluu sinulle, Asiakkaamme.

Jaa tämä sivu eteenpäin: