Vahva ja luotettava 45-vuotias ammattilainen

Vantaalla toimiva Helsinki Caravan Oy viettää tänä vuonna 45-vuotisjuhlavuottaan. Yhtiö on
yksi maamme vanhimmista matkailuajoneuvoalan yrityksistä.

Helsinki Caravan Oy on perheyritys, jonka toiminta alkoi Teuvo Muurosen johdolla vuonna 1976 Solifer-matkailuvaunujen myynnillä Helsingin Verkkosaaressa. Yhtiö on säilynyt perheyhtiönä, jonka nykyiseen myyntivalikoimaan kuuluu viisi merkittävää matkailuajoneuvomerkkiä (Adria, Dethleffs, Kabe, Sunlight ja Sun Living).

”Jatkuvuus ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia, siksi olemme työskennelleet pitkään samojen merkkien myyjänä ja huoltoliikkeenä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme kaikki matkailuajoneuvoihin liittyvät palvelut saman katon alta”, toteaa toimitusjohtaja Atso Muuronen.

Verkon merkitys on kasvanut

Internet on mullistanut myös matkailuajoneuvokauppaa. Verkon merkitys on kasvanut erityisesti ostajan ostoprosessin alkupäässä. Verkossa tutkitaan tarjontaa ja lähetetään tarjouspyyntöjä myyjäliikkeille.
”Olemme panostaneet voimakkaasti verkon erilaisiin mahdollisuuksiin tavoittaa nykyiset ja tulevat asiakkaamme. Haluamme olla siellä missä asiakkaammekin ovat”, kertoo Atso Muuronen.

Helsinki Caravan Oy on yksi toimialan pioneeri ajoneuvojen ja tarvikkeiden esittelyssä verkossa. Nykyisin kaikki ajoneuvot esitellään 360-kuvauksella ja runsain kuvin. Lisäksi verkkosivustolla helsinkicaravan.fi on tarjolla harrastuksesta kertovia elämys- ja vinkkivideoita.

Lisävarusteiden myynti on merkittävä ja tärkeä osa yrityksen toimintaa. Vuonna 2019 uudistetussa tarvikemyymälässä on esillä laaja valikoima harrastukseen liittyviä lisävarusteita ja tarvikkeita. Verkkokaupan kautta asiakkaat voivat tilata tarvikkeita toimitettavaksi kotiovelle tai noudettavaksi Vantaan myymälästä.

Turvallinen ja vähäpäästöinen harrastus

Koronapandemian vaikutus matkailuajoneuvoharrastukseen on ollut positiivinen. Uusien harrastajien määrä kasvoi merkittävästi ja matkailuajoneuvokauppa on käynyt vilkkaana. Pandemia on osoittanut, että matkailuajoneuvolla matkustaminen on varsin turvallista. Lisäsi se on selvästi vähäpäästöisempi tapa matkustaa kuin esimerkiksi lentomatkustaminen. Toimialan näkymät näyttävät valoisilta myös lähivuosina.

Asiakas on tärkein

”Panostamme edelleen hyvän asiakaskokemuksen saamiseen kaikilla toimintamme osa-alueilla, sillä tiedämme, että asiakaskokemuksista kysytään ja kerrotaan paljon myös sosiaalisessa mediassa. Oli asia sitten pieni tai suuri, asiakas on aina meille tärkein”, lupaa Muuronen.

Helsinki Caravan Oy tunnetaan luotettavana matkailuajoneuvokauppiaana, jonka liikevaihto on lähes 11 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 yhtiö luovutti yli 300 ajoneuvoa asiakkailleen. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä.

Lisätietoja toimitusjohtaja Atso Muuronen p. 0500 450 735 atso.muuronen [ät] helsinkicaravan.fi

 

Instagram-sivuiltamme löydät runsaasti caravanaiheisia kuvia ja videoita

Siirry Helsinki Caravanin Instagram-sivuille

Helsinki Caravanin Instagram-sivut

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la suljettu

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari