Sun Living - Aika hypätä matkaan

Uusi Sun Living - suunniteltu sinulle

Sun Living asuntoautot on suunniteltu juuri sinulle. Upouusi valikoima matkailuautoja ja vaneja, jotka tekevät lomamatkoista mukavampia ja omistamisesta helppoa. Innovatiivinen uusi ajattelu uuden sukupolven käyttäjille, joissa tilat kivasti muutettavissa ja sekä mukavuus että käytännöllisyys on huomioitu.

Uusi Sun Living - Made by Adria Mobil

Sun Living -matkailuautot suunnittelee ja valmistaa Adria Mobil, yksi Euroopan johtavista matkailuajoneuvovalmistajista vuodesta 1965 lähtien. Yli 50 vuoden kokemus heijastuu kaikkiin Sun Living -tuotteisiin.  Yli 580.000 Adria Mobilin valmistamaa ajoneuvoa ovat osoitus tämän kokemuksen voimasta.

  • V- Sarja
    • Kokonaan uusi näkemys van -luokasta, pakattu täyteen Sun Living Exlusive -ominaisuuksia -helppo käyttää ja huoleton omistaa. V60 SP kahdelle.

  • S-Sarja
    • Matkailuauto uudessa kuosissa. Puoli-integroitu tai cross-over, päätä itse. Täynnä Sun Livingin uusia innovaatioita, S -Sarja on helppo käyttää ja huoleton omistaa. 5 mallia, 4 eri pituutta, joko etuylävuoteella tahi ilman.

  • A-Sarja
    • Alkoviauto uudessa muotissa. Innovatiivinen ja tilava uusi design, Sun Living Exclusive -ominaisuudet, helppo käyttää ja huoleton omistaa. Kolme mallia, kolme pituutta.

Valmistajan sivuille >>

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la suljettu 19.1. asti

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!