Adria - Suunniteltu elämistä varten

Nykypäivän levottomassa maailmassa on mukava tietää, että voi luottaa tuotemerkkiin, joka on ollut eturintamassa matkailuautojen ja -vaunujen kehityksessä 1960-luvun alusta alkaen.

Adria on valmistanut vapaa-ajan ajoneuvoja jo yli 50 vuotta. Jo ensimmäisestä matkailuvaunusta Adria 375 vuonna 1965 ja ensimmäisistä matkailuautoista Adriatik 420 ja 450 vuonna 1982 lähtien Adria on ollut alan johtavia innovaattoreita.

Kaikki Adria-matkailuajoneuvot valmistetaan Novo Mestossa Sloveniassa, Euroopan sydämessä, jossa kokeneiden työntekijöiden ja alihankkijoiden intohimo, ymmärrys ja sitoutuminen jalostuu alan innovatiivisimmiksi, laadukkaimmiksi ja kestävimmiksi vapaa-ajan tuotteiksi.

Adria käyttää parhaita materiaaleja, uusimpia tekniikoita ja prosesseja kestävyyden, laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi. Hyvä eristys, laadukkaat lämmitysjärjestelmät ja erinomainen ilmanvaihto mahdollistavat ympärivuotisen käytön.

Kaikilla Adria -ajoneuvoilla on kattava takuu ja tukena tehokas varaosa- ja huoltopalvelu.

Tutustu tarkemmin Adrian mallisarjoihin ja etsi itsellesi sopiva pohjaratkaisu. Pääset katsomaan alla olevista linkeistä myös eri mallien 360º esittelyt.

 • Sonic -mallisto
  • Uusi 2018 Sonic tarjoaa vapautta, ei vain matkailuun vaan myös nauttimiseen. Paljon malleja ja varustevaihtoehtoja, kaikissa oma persoonallisuutensa. Axess, Plus tai huippuna Supreme, eri lämmitysvaihtoehdoilla.

 • Matrix -mallisto
  • Matrix -matkailuautot ovat ratkaisuiltaan monipuolisia, nyt vm 2018 tyylikkäämpinä kuin koskaan. Ylävuode on täysin integroitu sisustukseen, nyt uusia mahdollisuuksia lämmittysjärjestelmissä, uudet kankaat, uusi sisustaväri. Ergonominen V-muotoinen keittiö ja käytännöllinen pesuhuone sekä mukavat vuoteet takaavat erinomaisen matkanteon mukavuuden.

 • Coral -mallisto
  • Täysin uusi Coral: uusi ulkomuotoilu, uusi mahtava taivasikkuna ja Adria Exclusive Sky Lounge ovat 'sinisen taivaan filosofiaa' matkailuauton suunnittelussa. Alustoissa, lämmitysjärjestelmissä ja sisustuksessa on vaihtoehtoja, kaikissa uusi kaksoislattia koko asuinosan pituudella -ei kynnyksiä ja lisää avaruutta sisätiloihin.

 • Coral XL -mallisto
  • Uudessa Coral XL -alkovimallistossa on fiksuja pohjaratkaisuja isommallekin perheelle. Uusi sisustus, uusi keittiö, mukavat vuoteet odottavat... 

 • Twin -mallisto
  • Täysin uudistunut Adria Twin 2019 tuo todellisia innovaatioita retkeilyautojen maailmaan. Supreme- ja Plus-mallien uusi "Cabin Loft"-tilaratkaisu integroi ohjaamon ja asuintilat yhtenäiseksi avaraksi tilaksi, Supreme-mallissa avaruutta lisää ainutlaatuinen kattoikkuna. Lisäksi mm. kompressorijääkappi on nyt vakiona kaikissa malleissa. 

Valmistajan sivuille >>
Tekniikan Maailman koeajo Adria Matrix Axess 670 SL >>

Ota yhteyttä myyntiin

Asiantuntijat odottavat yhteydenottoasi!

Tästä numerosta tavoitat vapaana olevan asiantuntijan:
0300 472 371

Voit myös soittaa suoraan myyjällesi:

Pekka Sivonen
050 545 2950
pekka.sivonen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Kari Kortesalmi,lomalla 28.7. saakka
040 588 5777
kari.kortesalmi [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Joni Peltonen
050 330 0470 
joni.peltonen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Atso Muuronen, lomalla 4.8. saakka
0500 450 735
atso.muuronen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la suljettu 31.8. saakka

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari