Adria 2022- Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita.

Nykypäivän levottomassa maailmassa on mukava tietää, että voi luottaa tuotemerkkiin, joka on ollut eturintamassa matkailuautojen ja -vaunujen kehityksessä 1960-luvun alusta alkaen.

Adria on valmistanut vapaa-ajan ajoneuvoja jo 55 vuotta. Jo ensimmäisestä matkailuvaunusta Adria 375 vuonna 1965 ja ensimmäisistä matkailuautoista Adriatik 420 ja 450 vuonna 1982 lähtien Adria on ollut alan johtavia innovaattoreita.

Kaikki Adria-matkailuajoneuvot valmistetaan Novo Mestossa Sloveniassa, Euroopan sydämessä, jossa kokeneiden työntekijöiden ja alihankkijoiden intohimo, ymmärrys ja sitoutuminen jalostuu alan innovatiivisimmiksi, laadukkaimmiksi ja kestävimmiksi vapaa-ajan tuotteiksi.

Adria käyttää parhaita materiaaleja, uusimpia tekniikoita ja prosesseja kestävyyden, laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi. Hyvä eristys, laadukkaat lämmitysjärjestelmät ja erinomainen ilmanvaihto mahdollistavat ympärivuotisen käytön.

Kaikilla Adria -ajoneuvoilla on kattava takuu ja tukena tehokas varaosa- ja huoltopalvelu.

Tutustu tarkemmin Adrian mallisarjoihin ja etsi itsellesi sopiva pohjaratkaisu. Pääset katsomaan alla olevista linkeistä myös eri mallien 360º esittelyt.

 • Sonic -mallisto
  • Sonic on matkailuauto joka on suunniteltu puhdaslinjaiseksi, nautittavaksi ja toiminnalliseksi. Harmoninen ja ylellinen minne vain katsotkin. Tila, mukavuus ja ergonomia on hiottu huippuunsa viimeistä yksityiskohtaa myöden.

 • Matrix -mallisto
  • Matrix on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiin, yhdistelmä tyyliä ja monipuolisuutta. Paljon malleja ja varustetasoja, vuodepaikat jopa viidelle.

 • Coral -mallisto
  • Coral, matkailuauto joka on suunniteltu ainutlaatuisen taivasikkunan ja avaran sky-loungen ympärille. Paljon malleja, kaikki erinomaista mukavuutta ja käytännöllisyyttä ja makuupaikkoja jopa 3+1.

 • Coral XL -mallisto
  • Coral XL -mallisto on suunniteltu käytännölliseksi ja mukavaksi suuremmille ryhmille. Saatavana Plus -versiona (Fiat) tai Axess -versiona (Citroen), molemmissa useita malleja.

 • Twin -mallisto
  • Uuden sukupolven Twinit tukeutuvat tuttuihin alustoihin Fiat Ducato (Plus & Supreme -mallistot) ja Citroen Jumper (Axess -mallit), mutta sisäpuolella niiden korkea varustelu, ainutlaatuiset ominaisuudet, tilan käyttö ja uudet mallit ovat jotain todella tavallisuudesta poikkeavaa. Kaikki vanit eivät ole samanlaisia. Uuden sukupolven Twin tuo todellisia innovaatioita käyttäjilleen. Asuinosa ja ohjaamo on nyt integroitu yhteen saumattomasti, uusi ratkaisu tuo lisätilaa ja avaruuden tuntua ollen enemmän matkailuautomainen. Lisättynä täysin uusilla sisustuksilla, uusilla ominaisuuksilla ja malleilla. Aika paeta tavallisuudesta.

Hinnastot:
Coral
Matrix
Sonic
Coral XL
Compact
Twin

Valmistajan sivuille >>
Tekniikan Maailman koeajo Adria Matrix Axess 670 SL >>

Tiedosto Koko

Ota yhteyttä myyntiin

Asiantuntijat odottavat yhteydenottoasi!

Tästä numerosta tavoitat vapaana olevan asiantuntijan:
0300 472 371

Voit myös soittaa suoraan myyjällesi:

Kari Kortesalmi
040 588 5777
kari.kortesalmi [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Joni Peltonen
050 330 0470 
joni.peltonen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti) 

Jan Björklöf

Jan Björklöf
040 484 1403
jan.bjorklof [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

 Atso Muuronen
0500 450 735  
atso.muuronen [ät] helsinkicaravan.fi (subject: Yhteydenotto%20verkkosivuilta) (Sähköposti)

Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la 10-14

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari