Tervetuloa Uutuuksien viikolle la 26.9.- la 3.10.

Hienon kesän jälkeen on aika varautua uuden karavaanikauden seikkailuihin. Se onnistuu Helsinki Caravanin Uutuuksien viikolla 26.9. - 3.10. - esittelyssä ovat mallivuoden 2021 uutuudet ja tarjolla on tuttuun tapaan reilu setti tarjouksia.

Aika: la 26.9. - la 3.10.
Paikka: Mestarintie 2, Vantaa
Avoinna: la 10-15, su 11-15, ma 8-18, ti-pe 8-17

Pidämme huolta asiakkaistamme
Näin poikkeuksellisina aikoina huolehdimme asiakkaidemme turvallisuudesta pitämällä esittelytilat väljinä ja esittelyajankohdat pitkinä, jotta ruuhkaa ei pääsisi syntymään. Suureen osaan valikoimistamme pääsee tutustumaan jo pihalla , ja esittelyvaunuihin ja -autoihin ohjeistamme menemään vain yksi seurue kerrallaan.

Sillä ei ole merkitystä, etsitkö kumitiivistettä tai isoa asuntovaunua tarpeesi on aina tärkeä ja vaatii huomiota. Sitä myös saat. Kaikki myyjämme ovat oman alansa asiantuntijoita ja jakavat mielellään kokemuksia sinun kanssasi. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan!

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti myös ajanvarauksella.

Katso tästä Uutuuksien viikon hulppeat messutarjoukset >>

Soita meille ja varataan aika!
Yhteystiedot >>

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la 10-14

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari