Bürstner – Rajatonta nautintoa...

...pariskunnille! Oletpa nuori tai nuorekas – huomaat pian: Bürstneristä ei puutu mitään! Elegantista sisädesignista nautittavaan nukkumismukavuuteen. Ota "Rajatonta nautintoa" uudeksi standardiksi matkoillasi.

... sporttiseen aktiivisuuteen! Lähde Bürstnerillä suurelle tutkimusmatkalle. Koe suurenmoisia elämyksiä, nauti luonnosta ja tankkaa itseesi uutta energiaa! Bürstnerin matkailuautot tarjoavat perusvaraston sporttisille aktiviteeteille. Ja nukkumismukavuuden – heräät aamulla levänneenä aloittamaan uuden päivän.

...perheelle! Jätä yksinkertaisesti arkipäivä taaksesi ja koe koko perheen voimin unohtumattomia hetkiä! Juuri se Bürstneriä innostaa – kehittää matkailuautoja, jotka mahdollistavat ainutlaatuiset hetket. Perhepohjaratkaisuilla, joissa on tarpeeksi tilaa aikuisille ja lapsille ja kaikelle, mitä lomalla tarvitaan.

 

Valmistajan sivuille>>

Matkailuajoneuvon ensiostajan opas

Oletko hankkimassa ensimmäistä matkailuautoasi tai -vaunua? Tämän oppaan avulla saat kullan arvoista tietoa etsintäsi tueksi.

Lue lisää

Katso mielenkiintoisia Some-TV-sarjoja:

Minne kaikkialle voikaan mennä, kun on kätevän kokoinen retkeilyauto alla.

Katso täältä, minne Adria Twin kuljettaa Rikumatti Jurmua

Lämmittele jo nyt tulevia reissujasi ja seuraa Vähäkankaan perheen jännittäviä matkoja Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

Katso "Matkailuautolla Euroopassa" -sarjaa
Katso "Matkailuautolla Yhdysvalloissa" -sarjaa

Helsinki Caravan Oy
Mestarintie 2, 01730 Vantaa
Puh. 0300 472 370

Helsinki Caravanin Youtube-videot Helsinki Caravan on Facebookissa! Helsinki Caravan Instagramissa

Palvelemme:
ma 8–18
ti–pe 8–17
la 10-14

Kerro meistä myös muille! Olemme ilahtuneita, jos bloggaat, twiittaat tai jaat sivustomme sisältöä Facebookissa, Instagramissa tai muissa some-kanavissa. Mainitsethan kuitenkin aina lähteen. Kiitos käynnistä!


Kotisivut yritykselle: Sivumestari