Tervetuloa Kevätnäyttelyyn 21.-22.4.

KUTSU

Hyvät ystävät, pidämme leppoisan tunnelman Kevätnäyttelyn lauantaina kello 10-15 ja sunnuntaina kello 11-15. Sinut, perheesi ja ystäväsi on kutsuttu mukaan!

Tule tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme esimerkiksi koti- ja ulkomaan matkailusta sekä muusta mielenkiintoisesta. Tietoa jakaa muun muassa SF-Caravan ja Suomen Leirintäalueyhdistys. Matkailuvaunun tai -auton ostajalle tarjoamme nyt ilmaisen SF-Caravanin jäsenyyden!

Koeajossa Adria Coral Axess 670 SL 160 hv:n Citroen-alustalla. Lahjoitamme jokaisesta koeajosta 10 euroa Aseman Lapset Ry:lle

Esittelyssä mielenkiintoisia uutuuksia

Tarkemmassa esittelyssä ovat esimerkiksi matkailuvaunu-uutuudet Kabe Royal 600 GL uudella tyylikkäällä korimuotoilulla, sekä lapsiperheille mainio Adria Adora 613 PK .

Matkailuautoista esittelemme muun muassa Dethleffs Advantage Editionit  (I 6611 EB ja T 7057 DBM), sekä Adria Twin -retkeilyauton Alde-lämmityksellä. Pihallamme on lisäksi hyvä valikoima kunnon vaihtoautoja ja -vaunuja valmiina lähtöön.

Mukana näyttelyssä erityisen pirtsakka Fiat Cabriolet sekä asiaankuuluva lisävaruste!

Matkailuautovuokraamo Savonia Caravan Vantaalta varaa nyt parhaat ajat kesän vuokra-autoistansa. Esittelyssä paikalla on alkoviuutuus Sunlight A70.

Lisäksi tarviketoimittaja Kama Fritid esittelee tuoteuutuuksia – tule noutamaan ilmainen tarvikeluettelo mukaasi. Koeajossa on kätevä E-bike Wecamp -sähköpolkupyörä. Testaa, miten helppoa pyöräilyn pitää olla!

Tapahtuman yhteydessä järjestetään perinteinen ajoharjoittelutapahtuma, jossa voit kokeilla matkailuajoneuvon käsittelytaitojasi.

Tarjolla on tietysti kahvia, pullaa, makupopcornia, grillimakkaraa ja mehua.

Tervetuloa viihtymään koko perheen voimalla!

t. Atso Muuronen, tj

Kevätnäyttely on avoinna:
lauantaina 21.4. klo 10-15
sunnuntaina 22.4. klo 11-15
Olethan huomannut, että jokaisesta ajokistamme on saatavilla 360 asteen panoraamakuva? Voit selata vaunuja ja autoja kotikoneeltasi ja näet ne kuin olisit itse sisällä ajokissa. Testaa heti!

Onko sinulla kysyttävää?

Haluatko tarkempia tietoja jostain ajoneuvostamme? Jätä alle puhelinnumerosi, niin asiantuntijamme soittaa sinulle.